PIANOLES VAN OLGA
PianolesvanOlga
 

Beoordelingen

Door Heleen, 04 apr. '18 


Wil je echt goed pianoles? Dan heb je aan Olga een ontzettend goede èn leuke, lieve lerares!

Toen ik na 11 jaar goede pianoles elders en daarna 20 jaar geen les, weer aan pianoles wilde beginnen, had ik niet kunnen denken zo dicht bij huis zo'n goede lerares te zullen treffen. En ik ben behoorlijk kritisch, want ik wil niet alleen maar spelen, ik wil muziek maken en ook nog eens op hoger niveau!

Olga heeft een fluisterzachte aanslag en weet die techniek ook over te brengen op haar leerlingen. Ze heeft aandacht voor de dynamiek, de kleur, de sfeer in elk stuk. Elke noot wordt een feest! Ik speel inmiddels stukken van Rachmaninoff, Chopin, 4-mains tango, Brahms, enz. En mijn spel wordt nog steeds mooier!

_________________________________________________________
Door Roos, 29 mrt. '18 


Vanaf mijn zesde kom ik al bij Olga voor pianoles, inmiddels ruim 20 jaar. Behalve dat het er heel gezellig is, leert ze me nog iedere keer nieuwe dingen. Olga neemt ruim de tijd voor je, zodat er ook tijd is voor een praatje. Samen met dat ze me elke keer weer weet te verrassen met nieuwe muziekstukken die bij me passen, maakt dat de lessen heel persoonlijk zijn.

Ben je op zoek naar een pianolerares met liefde voor haar vak? Die je leert uit elk stuk het beste te halen en met wie je veel plezier kunt hebben? Dan ben je bij Olga aan het juiste adres.

_________________________________________________________
Door Rein,


Ik heb al jaren les van Olga. Zij is een bevlogen docente die bij iedereen het beste naar boven weet te halen. Pianoles is niet eens zo'n goede omschrijving, het is meer muziekles op de piano. Toonvorming, spelen in 'zinnen' , dynamiek, juist al die dingen die muziek tot Muziek maken, komen bij haar aan bod. Zij weet van iedere les een feest te maken!