PIANOLES VAN OLGA
PianolesvanOlga
 
pianoles.png

Pianoles

Iedere leerling krijgt een lesprogramma afgestemd op belangstelling en niveau. Er zijn verschillende leuke lesmethodes beschikbaar voor zowel jonge als oudere beginners. Met samenspelen, piano vierhandig, wordt direct een aanvang gemaakt. 

Met gevorderde leerlingen bespreek ik waar de belangstelling naar uit gaat: nieuwe stukken instuderen, het verbeteren van techniek, toonvorming en voordracht, of de voorbereiding op het toelatingsexamen van Conservatorium of een andere muziekopleiding.

*Wil je eens een proefles volgen? Dat kan! Klik hier voor meer informatie.*

 

Lesduur en lestijden

De lesduur is afhankelijk van het niveau van de leerling. Voor een jonge, beginnende leerling reserveer ik een half uur per week. Dat vind ik de minimumtijd voor een zinvolle les. Gevorderde leerlingen krijgen drie kwartier of een uur les. Eventueel kan ook tweewekelijks worden afgesproken.

Lestijden worden in overleg vastgesteld; ik geef les van maandag tot en met donderdag. De middag is voor "de jeugd" bestemd; de ochtend en het begin van de middag reserveer ik voor de overige leerlingen.

 
Samenspelen

Samenspelen

Het samenspel tussen docent en leerling komt vooral tot uiting in het piano vierhandig spelen.
Je leert luisteren naar elkaar, het ontwikkelt het gevoel voor timing en het is nog reuze leuk ook!

Samen met een vriend(in) muziek maken, op piano quatre-mains of met een ander instrument? Hiervoor bied ik in mijn lessen alle ruimte.

 

Tarieven

Mijn tarief is gebaseerd op een uurtarief van € 40,=
Daarvoor krijg je in een prettige privésfeer, op een mooie vleugel zeer persoonlijk en individueel les.

Samen kijken we naar je lesschema. Ik bied verschillende mogelijkheden aan. De lesduur en frequentie is afhankelijk van het niveau van de leerling. Voor een jonge, beginnende leerling reserveer ik een half uur per week. Dat is het minimum voor een zinvolle les. Gevorderde leerlingen krijgen drie kwartier of een uur les. Eventueel kan ook tweewekelijks worden afgesproken. Dan geldt er een minimum lesduur van drie kwartier per twee weken.

Tarieven en algemene voorwaarden kunnen op aanvraag worden toegezonden.