PIANOLES VAN OLGA
PianolesvanOlga
 

Proefles

Wil je een proefles volgen? De kosten bedragen € 20,-. Besluit je op les te gaan bij mij? Dan worden de kosten van de proefles in mindering gebracht bij de eerste betaling. 
Informeer naar de mogelijkheden:

PROEFLES AANVRAGEN

 

Lessen

De lesduur is afhankelijk van het niveau van de leerling. Voor een jonge, beginnende leerling reserveer ik een half uur per week. Dat vind ik de minimumtijd voor een zinvolle les. Gevorderde leerlingen krijgen drie kwartier of een uur les. Eventueel kan ook tweewekelijks worden afgesproken.

Lestijden worden in overleg vastgesteld; ik geef les van maandag tot en met donderdag. De middag is voor "de jeugd" bestemd; de ochtend en het begin van de middag reserveer ik voor de overige leerlingen.

 

Tarieven

Mijn tarief is gebaseerd op een prijs per uur van € 37,50,-. Daarvoor krijg je in een prettige privésfeer, op een mooie vleugel zeer persoonlijk en individueel les.

Samen kijken we naar je lesschema. Ik bied verschillende mogelijkheden aan. De lesduur en frequentie is afhankelijk van het niveau van de leerling. Voor een jonge, beginnende leerling reserveer ik een half uur per week. Dat is het minimum voor een zinvolle les. Gevorderde leerlingen krijgen drie kwartier of een uurles. Eventueel kan ook tweewekelijks worden afgesproken. Dan geldt er een minimum lesduur van drie kwartier per twee weken.

Tarieven en algemene voorwaarden kunnen op aanvraag worden toegezonden. 

 

 
Vakanties

Vakanties

Gedurende de schoolvakanties en in de maanden juli en augustus zijn er geen lessen.